SHERWOOD

sherwood
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Istoria SHERWOOD Scientific poate fi identificata cu mai mult de 50 de ani in urma prin fondarea uneia dintre companiile noastre precedente, numita Evans Electroselenium Ltd. Compania a fost fondata de Arthur Evans la sfarsitul anilor ‘30 si se baza pe exploatarea aplicatiilor fotocelulelor de seleniu. Fotometrul Flame si CHROMA sunt exemple din aceasta gama de exploatare.

Johnson Matthey este o alta firma care face parte din istoria Sherwood, aceasta fiind puternic implicata in industria materialelor pretioase iar trei dintre produsele Sherwood: “Uscatorul in pat fluidizat”, balantele magnetice si echipamentul de microsudura au fost dezvoltate sub auspiciile acestei companii.

De la achizitionarea acestor game de produse, Sherwood Scientific  a dezvoltat numeroase noi versiuni ale acestora. Modelul 420 este un Fotometru cu doua canale, avand standard intern, disponibil pentru probe industriale. Echipamentul AUTO MSB foloseste acelasi principiu de masurare ca in cazul clasicului Evans, insa este de 200 de ori mai precis.

Sherwood Scientific Ltd este o companie care produce o serie larga de instrumente si aparate stiintifice cu aplicatii in numeroase industrii, educatie si cercetare.

Avand sediul in Cambridge, centrul excelentei in Marea Britanie, colaboram cu o retea foarte mare de specialisti in fiecare domeniu al stiintei si tehnologiei.

Localizata in spatii moderne si echipata cu facilitati de instruire si laboratoare de ultima generatie, putem oferi cursuri pentru toti distribuitorii si clientii nostri.

Produsele noastre sunt comercializate in intreaga lume si oferim sprijin clientilor prin vasta retea de distribuitori din industrie.

Pe langa fabricarea propriilor noastre produse, putem realiza proiecte de consultanta in diferite domenii de masurare analitica si de control al procesului utilizand propria experienta si valorificand contactele extinse.