PARAGON

logo
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Paragon Scientific Limited s-a specializat in productia de materiale de referinta de inalta calitate care includ standarde de densitate, punct de aprindere, indice de refractie, TAN/TBN si de vascozitate.

Fondata in 1994, compania si-a dezvoltat o reputatie internationala sinonima cu calitatea, livrarea prompta, accesibilitatea si oferirea de servicii indreptate catre client, de prima clasa. O combinatie de tehnici avansate de productie, folosirea de echipamente de testare de cea mai inalta calitate si atentia noastra la detaliu ne permite sa producem materiale de referinta avand unele dintre cele mai mici valori de incertitudine de masurare disponibile. Produsele noastre sunt folosite in diferite industrii din intreaga lume, pe care le deservim fie direct din sediul din Marea Britanie fie prin reteaua insemnata de distribuitori, astfel puteti avea toata increderea ca vom livra produse de inalta calitate in cel mai scurt timp posibil .

Acreditare

Standardele noastre de vascozitate, de calibrare a viscozimetrului, standardele de densitate si standardele de determinare a zaharozei sunt in conformitate cu Serviciul de Acreditare al Marii Britanii, certificate conform standardului international BS/EN/ISO/IEC 17025-2005, in plus fata de aceste standarde, cel pentru indicele de refractie este fabricat conform ICUMSA (1974).

Ce este ISO 17025?

ISO 17025 este un standard recunoscut la nivel international care specifica cerintele pentru competenta de a efectua teste si calibrari la un standard dictat de metodele internationale. Standardul international cere ca o facilitate acreditata sa fie in conformitate cu toate cerintele detaliate in sectiunile standardului. Aceste sectiuni variaza, de la asigurarea calitatii rezultatelor testarii si calibrarii, conditiilor de mediu si de cumparare. ISO17025 este aplicabil laboratoarelor care functioneaza intr-o multitudine de sectoare de activitate cum ar fi auto, cosmetic, micro-electronice, petro-chimice, farmaceutice si producatoare de energie.