Suport tehnic

O echipa dinamica formata din ingineri chimisti scolarizati de catre firmele producatoare va ofera asistenta tehnica completa.


Afla mai multe

Aparatura de laborator


Afla mai multe
012
OF Systems furnizeaza aparatura de laborator, oferind o selectie larga de balante de precizie si analitice, micro si ultra microbalante, termobalante, spectrofotometre, reactoare, titratoare, etuve, incubatoare, sisteme de extractie, testere de dizolvare, dezintegrare si duritate, sisteme de apa ultrapura, camere climatice, sticlarie de laborator si consumabile.

.From Science to Guidance and Practice - editia a 3-a

Description

In perioada 28-29 Septembrie 2017, in sala Terra din incinta hotelului Ramada Parc, s-a desfasurat a treia editie a conferintei internationale “From Science to Guidance and Practice”, organizata de O.F. Systems in parteneriat cu Academia Romana, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”  si Societatea Romana pentru Stiinte Farmaceutice.

Ca in fiecare an, la eveniment au participat reprezentanti din industria farmaceutica, reprezentanti ai mediului universitar roman si invitati din Statele Unite ale Americii, Franta, Germania, Italia si Elvetia.

Cei peste 150 de participanti au avut ocazia de a asista la prezentari cu teme de interes pentru acestia, ce au punctat importante aspecte din domeniul  farmaceutic cu privire la teste in vitro, dezvoltarea de medicamente, continutul medicamentelor, update cu privire la compendiu de dizolvare USP (teste pentru eliberarea medicamentelor), LIMS si integritatea datelor.

Le multumim inca o data colaboratorilor si clientilor nostri pentru sustinerea si increderea acordata!