CRUMA

cruma
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ISTORIE:

Inca din 1974 oferim siguranta personalului utilizator si mediului de lucru, Cruma fiind  o companie specializata in dezvoltarea unor produse care protejeaza impotriva riscurilor de contaminare, incurajeaza in mod constant inovatia, atat pe plan tehnic cat si de design, cu elemente care imbunatatesc mediul de lucru al utilizatorului.

Fabricam de mai bine de 39 de ani hote cu flux laminar si dulapuri care ofera maxima siguranta in operare datorita proceselor de calitate. Astazi, gama de produse Cruma include dulapuri PCR, dulapuri de depozitare a reactivilor si dulapuri de biosecuritate, fiind exportatori in peste 60 de tari.

Cruma este acum un brand recunoscut la nivel mondial pentru garantarea protectiei personalului si a mediului de lucru, care se distinge prin oferirea inovatiei, calitatii si a designului impreuna cu daruirea pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Prezentul și viitorul nostru

Misiune

Abordam nevoile de securitate ale laboratoarelor, oferind clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate care respecta mediul si in care angajatii nostri au posibilitatea de a-si dezvolta aptitudinile.

Viziune

Suntem lideri pe pietele in care concuram cu produsele noastre de laborator.

Valorile

Orientarea spre client;

Angajamentul față de rezultatele;

Durabilitatea;

Responsabilitate sociala;

Integritate;

Calitate

La Cruma credem ca este foarte important sa colaboram cu furnizori locali, in acest fel stimuland economia tarii.

Politica de calitate

Cruma a stabilit in 1998 un sistem de management al calitatii conform UNE EN ISO 9002:1994. Din iulie 2002 compania noastra este certificata in conformitate cu reglementarile noului standard ISO 9001:2000, pe care l-am reinnoit in 2011 cu ISO 9001:2008.

Toate activitatile pe care le intreprindem sunt adaptate pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune produse Cruma, adaptate nevoilor specifice.