CENTURION

centurion
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fabricate in Marea Britanie si vandute in intreaga lume.

Infiintata in 1989, compania Centurion sarbatoreste acum mai bine de 20 de ani de succes. Centurion a crescut rapid, de la inceputurile “timide” inflorind in una dintre companiile de top in fabricarea centrifugilor de laborator. Nu ne-am uitat radacinile, prin suportul si succesul partenerilor nostri de afaceri (distribuitori din intreaga lume) am devenit o forta de necontestat concurand pe piata cu mai multe companii mari. Am facut acest lucru prin continuarea etosului nostru de a oferi produse competitive, de buna calitate.

Continuandu-si pionieratul in dezvoltarea stiintei si tehnologiei, C J Priestley, directorul Centurion a proiectat noua gama de produse Centurion care ofera perfectiune, functionalitate si caracteristici de siguranta, aceasta gama concurand cu siguranta intr-o liga proprie. Reunind excelenta in design cat si tehnologia, Centurion deschide calea pentru o noua generatie de centrifugi.

Prezenta pe plan international a companiei Centurion International este remarcabila datorita distribuitorilor din intreaga lume. Partenerii nostri de afaceri, atent selectati, sunt disponibili pentru a oferi consiliere tehnica cat si legata de vanzari in alegerea centrifugii corecte aplicatiilor dorite.