ANGELANTONI GROUP

als
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Angelantoni Life Science (ALS) este o subsidiara controlata in intregime de Angelantoni Industrie, lider international in producerea si furnizarea de echipamente de refrigerare si sisteme avansate in domeniul sanatatii si a biotehnologiei. Compania ALS este profund implicata in dezvoltarea de solutii tehnologice inovative in vederea sustinerii cresterii constante a conditiilor de viata.

ALS produce o gama larga de echipamente standard si speciale pentru centre de cercetare, spitale, laboratoare, industria universitara si pharma, fiind prezenta in mai mult de 40 de tari si constituind un partener ideal in domeniile stiintei si tehnologiei.

Obiectivul nostru este sa fim lideri pe piata mondiala a echipamentelor biomedicale de racire si a dispozitivelor medicale in domeniul sanatatii si a biotehnologiei, sa producem sisteme de top, inovative care indeplinesc si depasesc asteptarile clientilor nostri pentru specificatiile de performanta, tehnice si de design.

Cercetare si inovatie

Angelantoni Life Science este mandru de istoria sa in oferirea de echipamente de refrigerare atat in sectoarele stiintifice cat si industriale. Puterea noastra vine din abilitatile profesionistilor nostri si din experienta lor mostenita in proiectare, din profesionalismul tehnicienilor nostri in faza de productie, in serviciile pentru clienti si din coordonarea conducerii care completeaza echipa noastra.

Entuziasmul si abilitatile stiintifice ale fiecarui mebru al echipei a stabilit un mediu de lucru care stimuleaza inovatia si dezvoltarea de noi echipamente. Angelantoni Life Science investeste mai mult de 10% din cifra de afaceri intr-o echipa multidisciplinara care ofera clientilor solutii avansate in termeni de calitate, fiabilitate si inovatie. Acest lucru a condus recent la dezvoltarea de echipamente unice de ultima generatie cum ar fi Hemosafe® and Smartfreezer ®.